Iratkozzon fel a hírlevélre

Iratkozzon fel az Stellantis Communications hírlevélre, és ismerje meg az összes újdonságot

05 febr. 2014

A Fiat Professional a Yamaha Factory Racing Team partnere

A 2014-es MotoGP világbajnokságon a Fiat Professional, a Fiat-csoport haszongépjármû-márkája hivatalos szponzorként és hivatalos gépkocsi-szállítóként támogatja a Yamaha gyári csapatát.

A Fiat Professional a Yamaha Factory Racing Team partnere


• A Fiat Professional a japán csapat hivatalos támogatója és hivatalos szállítója a 2014- es MotoGP bajnokság idejére
• A Fiat Professional logója megjelenik Jorge Lorenzo és Valentino Rossi Yamaha YZR-M1 verseny-motorkerékpárjainak szélvédõjén
• A Fiat-csoporthoz tartozó személy- és haszonjármûvek segítik a csapat, illetve a Yamaha Motor Racing vezetõinek munkáját
• A Fiat Professional több modelljéhez is motorkerékpár-szállító készletet kínál

A 2014-es MotoGP világbajnokságon a Fiat Professional, a Fiat-csoport haszongépjármû-márkája hivatalos szponzorként és hivatalos gépkocsi-szállítóként támogatja a Yamaha gyári csapatát. A Yamaha Factory Racing Team és a Fiat Professional között létrejött megállapodást a 2014-es MotoGP tesztek helyszínén, a malajziai Sepangban jelentették be. Az együttmûködés keretében a 2014-es bajnokság idején megjelenik a Fiat Professional logója Jorge Lorenzo és Valentino Rossi pilóták Yamaha YZR-M1 verseny-motorkerékpárjainak szélvédõjén.

Ezen túlmenõen az együttmûködés részeként megjelenik a márka logója a Yamaha csapat hivatalos közleményeiben és kommunikációjában, továbbá az interjúk háttereiben és a boxokban elhelyezett székeken is. Ez azonban még nem minden: a Fiat Professional a Fiat-csoport által gyártott gépjármûveket bocsát a Yamaha Factory Racing Team rendelkezésére a 2014-es MotoGP futamok idejére, míg további személy- és haszonjármûvek a Yamaha Motor Racing vezetõségének munkáját segítik Olaszország-szerte 2014 során.

A Yamaha Factory Racing 2004 óta hat világbajnoki címet nyert el, és ezzel a világ egyik legsikeresebb MotoGP csapata. A Fiat Professional a maga szakterületén ugyancsak az egyik legerõteljesebb, legeltökéltebb csapat Európában: haszonjármûveik széles skálája pontos megoldásokat biztosítva elégíti ki a kis- és középvállalkozások szállítási igényeit. A Fiat Professional modellek nyertes jellemzõi az alacsony üzemeltetési költségek, a kedvezõ üzemanyag-fogyasztás, az alacsony károsanyag-kibocsátás, valamint a megbízhatóság, a tartósság, a teljesítmény, a menetdinamika és az ergonómia.

A Fiat Professional és a Yamaha Factory Racing Team együttmûködése is megerõsíti azt a figyelmet, amelyet a csapat a munkájukat elhivatottsággal, szenvedéllyel és eltökéltséggel végzõknek szentel, függetlenül attól, hogy azok mivel és hol foglalkoznak, beleértve akár a versenysport világát is.

Pontosan ezeknek az "elhivatott munkásoknak" - valamint rajtuk kívül mindenkinek, aki szenvedéllyel rajong a motorkerékpározás iránt - kínálja motorkerékpár-szállító készletét a Fiat Professional. A Doblò, Scudo és Ducato modellekhez elérhetõ motorkerékpár-szállító tökéletesen kielégíti azon hivatásos versenyzõk és magánemberek igényeit, akik nem csak biztonságosan és gyorsan szeretnék szállítani szeretett motorkerékpárjukat, de egyben szükségük volna egy öltözõre, valamint adott esetben egy teljes értékû mobil szervizállomásra is, ahol a karbantartások és a javítások elvégezhetõk. A készlet két (megfelelõ méretû) motorkerékpár egyidejû szállítását is lehetõvé teszi. Ez a megoldás teljes értékû alternatívája az utánfutónak, különösen a közepes és hosszabb távú utakon, ahol az utánfutóból adódó sebességkorlátozás komoly hátránnyal jár; emellett biztonságosabb is, mint az utánfutó, hiszen a motorkerékpár a szállítás teljes idõtartama alatt védett az idõjárástól és lopástól.

A motorkerékpár- szállító készlet egy alumíniumból készült, ezáltal könnyû és praktikus, összehajtható platformból áll. Ez csúszásgátló tappancsainak köszönhetõen stabilan áll a haszonjármû rakterének padlózatán. A motorkerékpár stabil és biztonságos rögzítésérõl az elsõ kerékzár gondoskodik, a kétkerekû szíjakkal erõsíthetõ a padlón kialakított lekötési pontokhoz. A készlet már megvásárolható a legnagyobb európai piacokon, használaton kívül percek alatt eltávolítható a gépkocsiból, amely így eredeti rendeltetése szerint használható tovább.

 

Iratkozzon fel a hírlevélre.

IRATKOZZON FEL MOST