05 február 2014

A Fiat Professional a Yamaha Factory Racing Team partnere


• A Fiat Professional a japán csapat hivatalos támogatója és hivatalos szállítója a 2014- es MotoGP bajnokság idejére
• A Fiat Professional logója megjelenik Jorge Lorenzo és Valentino Rossi Yamaha YZR-M1 verseny-motorkerékpárjainak szélvédőjén
• A Fiat-csoporthoz tartozó személy- és haszonjárművek segítik a csapat, illetve a Yamaha Motor Racing vezetőinek munkáját
• A Fiat Professional több modelljéhez is motorkerékpár-szállító készletet kínál

A 2014-es MotoGP világbajnokságon a Fiat Professional, a Fiat-csoport haszongépjármű-márkája hivatalos szponzorként és hivatalos gépkocsi-szállítóként támogatja a Yamaha gyári csapatát. A Yamaha Factory Racing Team és a Fiat Professional között létrejött megállapodást a 2014-es MotoGP tesztek helyszínén, a malajziai Sepangban jelentették be. Az együttműködés keretében a 2014-es bajnokság idején megjelenik a Fiat Professional logója Jorge Lorenzo és Valentino Rossi pilóták Yamaha YZR-M1 verseny-motorkerékpárjainak szélvédőjén.

Ezen túlmenően az együttműködés részeként megjelenik a márka logója a Yamaha csapat hivatalos közleményeiben és kommunikációjában, továbbá az interjúk háttereiben és a boxokban elhelyezett székeken is. Ez azonban még nem minden: a Fiat Professional a Fiat-csoport által gyártott gépjárműveket bocsát a Yamaha Factory Racing Team rendelkezésére a 2014-es MotoGP futamok idejére, míg további személy- és haszonjárművek a Yamaha Motor Racing vezetőségének munkáját segítik Olaszország-szerte 2014 során.

A Yamaha Factory Racing 2004 óta hat világbajnoki címet nyert el, és ezzel a világ egyik legsikeresebb MotoGP csapata. A Fiat Professional a maga szakterületén ugyancsak az egyik legerőteljesebb, legeltökéltebb csapat Európában: haszonjárműveik széles skálája pontos megoldásokat biztosítva elégíti ki a kis- és középvállalkozások szállítási igényeit. A Fiat Professional modellek nyertes jellemzői az alacsony üzemeltetési költségek, a kedvező üzemanyag-fogyasztás, az alacsony károsanyag-kibocsátás, valamint a megbízhatóság, a tartósság, a teljesítmény, a menetdinamika és az ergonómia.

A Fiat Professional és a Yamaha Factory Racing Team együttműködése is megerősíti azt a figyelmet, amelyet a csapat a munkájukat elhivatottsággal, szenvedéllyel és eltökéltséggel végzőknek szentel, függetlenül attól, hogy azok mivel és hol foglalkoznak, beleértve akár a versenysport világát is.

Pontosan ezeknek az "elhivatott munkásoknak" - valamint rajtuk kívül mindenkinek, aki szenvedéllyel rajong a motorkerékpározás iránt - kínálja motorkerékpár-szállító készletét a Fiat Professional. A Doblò, Scudo és Ducato modellekhez elérhető motorkerékpár-szállító tökéletesen kielégíti azon hivatásos versenyzők és magánemberek igényeit, akik nem csak biztonságosan és gyorsan szeretnék szállítani szeretett motorkerékpárjukat, de egyben szükségük volna egy öltözőre, valamint adott esetben egy teljes értékű mobil szervizállomásra is, ahol a karbantartások és a javítások elvégezhetők. A készlet két (megfelelő méretű) motorkerékpár egyidejű szállítását is lehetővé teszi. Ez a megoldás teljes értékű alternatívája az utánfutónak, különösen a közepes és hosszabb távú utakon, ahol az utánfutóból adódó sebességkorlátozás komoly hátránnyal jár; emellett biztonságosabb is, mint az utánfutó, hiszen a motorkerékpár a szállítás teljes időtartama alatt védett az időjárástól és lopástól.

A motorkerékpár- szállító készlet egy alumíniumból készült, ezáltal könnyű és praktikus, összehajtható platformból áll. Ez csúszásgátló tappancsainak köszönhetően stabilan áll a haszonjármű rakterének padlózatán. A motorkerékpár stabil és biztonságos rögzítéséről az első kerékzár gondoskodik, a kétkerekű szíjakkal erősíthető a padlón kialakított lekötési pontokhoz. A készlet már megvásárolható a legnagyobb európai piacokon, használaton kívül percek alatt eltávolítható a gépkocsiból, amely így eredeti rendeltetése szerint használható tovább.

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download