Iratkozzon fel a hírlevélre

Iratkozzon fel az Stellantis Communications hírlevélre, és ismerje meg az összes újdonságot

25 márc. 2016

Talentumban bõvelkedik a Fiat Professional modellkínálata

A Fiat Professional új modellje egy ókori pénzegységrõl kapta a nevét, amely így közvetlenül utal az érték koncepciójára. Valóban: a típus kategóriaelsõ hasznos terhelhetõséget kínál kivételesen kompakt méretek és kiemelkedõ dinamizmus mellett. Az újdonság megjelenésével még többféle megoldást kínál, és ezzel még versenyképesebbé válik a Fiat Professional modellválasztéka. A Talento májustól rendelhetõ.

Talentumban bõvelkedik a Fiat Professional modellkínálata

A Fiat Professional új modellje egy ókori pénzegységrõl kapta a nevét, amely így közvetlenül utal az érték koncepciójára. Valóban: a típus kategóriaelsõ hasznos terhelhetõséget kínál kivételesen kompakt méretek és kiemelkedõ dinamizmus mellett. Az újdonság megjelenésével még többféle megoldást kínál, és ezzel még versenyképesebbé válik a Fiat Professional modellválasztéka. A Talento májustól rendelhetõ.A Fiat Professional bemutatja a Talentót, a nagy terhelhetõségû modellt, amely városi utcákon és fõutakon egyaránt ideális munkatársként segíti gazdáját. Legfontosabb jellemzõi között említést érdemel a rendkívül sokoldalú kihasználhatóság, valamint azon képessége, hogy az ügyfelek legváltozatosabb igényeihez tud alkalmazkodni.

A modell egy ókori pénzegységrõl, a talentumról kapta a nevét, amely ezáltal az érték fogalmára, a Fiat Professional legjobb hagyományait követõ tulajdonságokra utal. A típusnév komoly szimbolikus jelentéssel bír: a jármû képességeit, alkalmasságát, és tehetségét, azaz talentumát idézi meg. A modell összes jellemzõje egy célt szolgál: hogy megfeleljen a jövõ kihívásainak.
Ami a formai megoldásokat illeti, az új Talento kompakt, mégis remek arányokkal bír. Az elõre nyúló szélvédõ harmonikusan csatlakozik a rövid motorházfedélhez, az orrkialakítás összhatása lenyûgözõ, ugyanakkor dinamikus.

A vízszintes tájolású dizájn merész, letisztult vonalakat alkalmaz, összhangban a Fiat Professional modelljeinek új, közös arculatával. Felhívja a figyelmet a jármû szélességére és bõséges teherbírására (amelyekre egyértelmûen utal a far szögletes kialakítása is), ugyanakkor dinamizmust és stabilitást is sugall. Az új modell megbízható, nagyteljesítményû, költséghatékony turbó-, illetve ikerturbó-dízelmotorokat kapott, ezek teljesítménye eléri akár a 145 lóerõt.
Az új Talento pontosan betölti a Doblò Cargo és a Ducato közötti piaci rést, és ezáltal a Fiat Professional új szállítási térfogat-, illetve hossz-kategóriákban szállhat versenybe, továbbá sokoldalú, releváns választ adhat minden, szállítással kapcsolatos igényre.

A Talento egy olyan, rendkívül funkcionális jármû, amely a különbözõ kivitelek hiánytalan választékával (zárt áruszállítók, utasszállítók, duplafülkés furgonok, valamint padlólemezes alváz kivitelek) valós ügyféligényekre összpontosít, és ezáltal maximálisra emeli a munka, az idõ és a pénz értékét.

Az áttekinthetõ, hiánytalan kínálattal piacra lépõ Talento, illetve a munkavégzésre termett modellek és megoldások teljes körû választékát kínáló Fiat Professional egyaránt optimális ajánlattal várja mindazon ügyfeleket, akik nem általános lehetõségeket, hanem tökéletesen testre szabott, konkrét megoldásokat keresnek.

 

Iratkozzon fel a hírlevélre.

IRATKOZZON FEL MOST